Ontspanning, bewustwording, beweging

bevorderen van het welzijn op natuurlijke wijze

Behandelingen

Bekijk hier de behandelingen die Heart for you aanbiedt, en lees meer over de helende werking van Shiatsu therapie, Voetreflex therapie en Triggerpoint.

Shiatsu therapie Heart for you

Shiatsu therapie

Shiatsu is een drukpuntmassage die afstamt van een eeuwenoude traditionele oosterse geneeskunde. Shiatsu wordt toegepast om het zelfgenezend vermogen van het lichaam op een natuurlijke wijze te stimuleren door het geven van druk, gebruikmakend van duim-, vinger- en handpalmdruk. Daarnaast worden rekkingen en strekkingen toegepast om de circulatie van de lichaamsenergie, Qi, te helpen verbeteren.

Voetreflex therapie

Alle organen en structuren van ons lichaam zijn terug te vinden in verschillende reflex- of orgaanzones op de voet en de voetzool. Door het geven van druk kunnen deze gebieden worden beïnvloed door middel van stimulatie of ontspanning. De zelfhelende eigenschappen van het lichaam worden hiermee geactiveerd en kunnen blokkades worden opgeheven, lichamelijke klachten verminderen of verdwijnen.

heart for you triggerpoint

Triggerpoint

Triggerpoints zijn kleine verkrampingen (spierknopen), die niet alleen pijn in de spier veroorzaken, maar ook pijn uit kunnen stralen naar de nabijgelegen zenuwbanen en lichaamsdelen. Triggerpoints ontstaan door tal van oorzaken waaronder stress, overbelasting, verkeerde houding, verwondingen, herhaaldelijk dezelfde beweging uitvoeren, valpartijen, zware inspanning of een injectie in een spier. Vooral mensen met zittende beroepen hebben grote kans om triggerpoints te ontwikkelen.

Wilt u ervaren wat een behandeling voor u kan doen?

Neem dan gerust contact op voor meer informatie of een intake gesprek. Ik help u graag!