Ontspanning, bewustwording, beweging

bevorderen van het welzijn op natuurlijke wijze

Over mij

Esther 't hart
Esther ’t Hart

Mijn naam is Esther. Sinds 2008 ben ik werkzaam als complementair therapeut. Ik help mensen graag bij het bevorderen van hun welzijn op een natuurlijke wijze. Jaren geleden kwam ik in aanraking met Shiatsu en ontdekte een diepgaand effect op lichaam en geest.

Zo ben ik me gaan verdiepen in de oosterse denkwijze die uitgaat van de gehele mens, zowel fysiek als emotioneel. Hierin bestaat een klacht niet op zichzelf maar wordt in verband gebracht binnen het geheel. Het laten doorstromen van de energie, met gebruik van drukpunten is een manier van werken waarbij blokkades in de energiebanenĀ  van het lichaam worden geheeld. Zo komt het lichaam en de geest weer in balans en kunnen de oorzaken van klachten worden weggenomen en het lichaam beter functioneren.

Door regelmatig behandelingen te ontvangen onderhoud je en herstel je de juiste balans. Wanneer je daarbij een gezonde leefstijl nastreeft kun je de meeste effectiviteit van deze therapie bereiken.

Kwalificaties

Ik ben gediplomeerd Shiatsu Namikoshi en Voetreflex therapeut en afgestudeerd bij het CSMBK in Den Haag in 2006. Verder ben ik gecertificeerd in aanvullende en aanverwante technieken, zoals triggerpoint en cupping. In 2015 heb ik de opleiding HBO medische basiskennis afgerond zodat ik voldoe aan de kwaliteitseisen van de beroepsvereniging.

Jaarlijks volg ik vakgerichte en medische bij- enĀ nascholingen en intervisie om mijn kennis te verbreden en op peil te houden. De NVST, waar ik ben aangesloten, ziet toe op de kwaliteit en professionaliteit van hun leden.

Wilt u meer weten over de behandelingen?

Neem dan gerust contact op voor meer informatie of een intake gesprek. Ik help u graag!