Ontspanning, bewustwording, beweging

bevorderen van het welzijn op natuurlijke wijze

Tarieven en vergoedingen

Intake incl. behandeling 90 minuten             Euro              70,00

Behandelingen van  60 minuten                    Euro               60,00              

Behandelingen van  90minuten                     Euro               70,00

Betaling:

U ontvangt de factuur direct na de behandeling. Deze kunt u contant, per bank of telefonische overboeking voldoen. Pinnen is  mogelijk.

Vergoedingen

Wanneer u aanvullend verzekerd bent worden de consulten van de Shiatsu en de Voetreflexbehandelingen door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. Informeer hiernaar bij uw verzekeraar. NB: Triggerpoint wordt als ondersteunende therapie ingezet en wordt niet los aangeboden.

Voor een actuele lijst van vergoedende zorgverzekeraars  kunt u kijken op: ZORGWIJZER of op de website van de beroepsvereniging NVST. De consulten vallen onder de alternatieve geneeswijzen van uw aanvullende ziektekostenverzekering en gaan niet van het eigen risico af. Voor een behandeling is er geen verwijzing van de huisarts nodig.

Annulering

Afspraken kunnen tot 24 uur voor de behandeling kosteloos worden gewijzigd of geannuleerd.

Klachten en geschillen regeling

Indien u niet tevreden bent over de gegeven behandeling dan kunt u dit aangeven. Dit kan persoonlijk, telefonisch of per email. Mocht dit gesprek niet tot een voor u gewenst resultaat leiden, dan kunt u uw klacht indienen bij de klachtenfunctionaris van Quasir, expertisecentrum op het gebied van klachten in zorg en welzijn. Via de website van de NVST kunt u dit raadplegen. Quasir is een onafhankelijke klachtenfunctionaris die nauw samenwerkt met Stichting  Zorggeschil, geschillencommissie.

Wilt u meer informatie over de behandelingen?

Neem dan gerust contact op voor meer informatie of een intake gesprek. Ik help u graag!